Families in beeld in Brouwhuis

Kim Korsten, zelf moeder van 3 kinderen, is als fotograaf voornamelijk geïnteresseerd in het gezin. Zij fotografeert kinderen, stelletjes en families, steeds weer op haar eigen unieke manier.

Kim had dan ook meteen een plan klaar voor Goeikes – Helmonders in beeld. Zij brengt de verschillende gezinnen van Brouwhuis in beeld. Jong, oud, groot, klein, arm of rijk. Op deze manier laat zij de diversiteit zien in het voormalige kerkdorpje.

De schoonheid van het leven, liefde en relaties vastleggen, dat is de drijfveer van Kim. Zij geloofd dat ieder mens mooi is en dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Dat verhaal wit zij vertellen. En dit jaar verteld ze dat in Brouwhuis.

 

De fotoserie is onderdeel van ‘Goeikes – Helmonders in beeld‘. De foto’s zullen te zien zijn in een boek en expositie over en voor de stad. Met de serie is Kim 1 van de 13 fotografen van het project. Stuk voor stuk trekken zij een eigen wijk in. Allemaal met een eigen visie, stijl en invalshoek.Ben of ken jij het gezin waar deze talentvolle fotograaf langs mag komen? Stuur dan een mailtje naar info@goeikes.nl

Meer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws
Website: www.brouwhuis.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brouwhuis
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *