Fashion Fair in de Cacaofabriek

Gepimpte blazers, customized tassen en (zelfgemaakte) sieraden in alle soorten en maten. Je vindt dit én meer op de Fashion Fair op zaterdag 16 december 2023 in de foyer van de Cacaofabriek. Van 12.00 – 17.00 uur zijn er diverse kraampjes te vinden waarin fashion gerelateerde items en vintage gecustomizede kleding verkocht worden.

Afstudeeropdracht

“Ik wilde graag iets organiseren waar ik zelf ook naartoe zou willen gaan”, aldus Fenne Aerts, studente Communicatie aan de Fontys. “Ik hoorde dat CultuurContact en De Cacaofabriek iets wilden organiseren voor jongeren wat met fashion en creativiteit te maken had. Daarop heb ik aangeboden het event Fashion Fair als afstudeeropdracht uit te voeren.” “En daar waren wij natuurlijk meteen heel blij mee”, vertelt Maike Stevens van CultuurContact. “Als je iets wil organiseren voor jongeren is het heel fijn als je iemand van ‘de doelgroep’ in de organisatie hebt zitten”, vult collega Annique van den Heuvel aan.

Modeliefhebbers

“De meeste kramen zijn gevuld met creatieve makers die mijn vriendinnen en ik volgen op Instagram”, zegt Fenne. “Maar ik ben ervan overtuigd dat het jong en oud aanspreekt. Als je maar van mode en mooie dingen houdt!”

De Fashion Fair is gratis toegankelijk. Mocht je interesse hebben om een kraampje te bemannen, laat het even weten via fashionfair@cultuur-contact.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *