Afdeling Online wint opnieuw FD Gazellen Award

Voor het vijfde jaar op rij heeft Afdeling Online een FD Gazellen Award in de wacht gesleept. Hierdoor mag het online marketingbureau uit Helmond zich opnieuw tot een van de honderd snelst groeiende bedrijven van Nederland rekenen. De officiële uitreiking door het Financieele Dagblad vindt plaats op donderdag 23 november.

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen uit: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Aan de hand van een aantal criteria beoordeelt het FD of een onderneming in de prijzen valt. Zo moet je als bedrijf in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste twintig procent per jaar behalen, financieel gezond zijn én een positief nettoresultaat hebben

Van 3 naar 35 medewerkers

Online marketingbureau Afdeling Online is in 2013 opgericht door Jaap en Sanne Schepers. Wat ooit begon als een klein team van drie personen in De Cacaofabriek, is uitgegroeid tot een bureau met 35 medewerkers, gevestigd in ‘t Patronaat in Helmond. Afdeling Online verzorgt online marketingdiensten zoals adverteren in zoekmachines, zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, Google Analytics en e-mailmarketing.

Bijzondere prestatie

Afdeling Online heeft klanten in zowel de commerciële- als de culturele sector in heel Nederland. Directeur Sanne Schepers: “In de bureauwereld is het gebruikelijk om je voor allerlei prijzen in te schrijven. Dat hebben wij niet gedaan; daarom voelt het wel erg bijzonder om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Het zegt iets over hoe we groeien én ondernemen. Dat we nu al vijf jaar bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen is echt een cadeautje.”

Foto: Afdeling Online

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Noor Withaar

Noor Withaar, stagiaire Koning Willem 1 College.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *