Feestavond Unitas geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop

Muziekvereniging Unitas had in het kader van haar honderdjarig bestaan een feestavond gepland in De Geseldonk in Mierlo-Hout, op zaterdag 15 juni. Vandaag laat de feestcommissie echter weten dat die feestavond niet door kan gaan.

“Helaas heeft de organisatie van de feestavond in het kader van het 100-jarig bestaan van Muziekvereniging Unitas een maand voor aanvang moeten beslissen dat het evenement niet door kan gaan”, schrijft de feestcommissie in een memo. “Door de tegenvallende kaartverkoop is het risico voor de vereniging te groot en niet te verantwoorden. Zowel Muziekvereniging Unitas als de deelnemende band X’cited zijn enorm teleurgesteld, maar beiden hebben begrip voor deze beslissing”, aldus de memo.

Mensen die een kaartje hebben gekocht zullen de betaling terugontvangen. De organisatie geeft aan dat zij zich nu volledig gaat richten op de reünie voor leden en oud-leden. Die vindt plaats op zondag 6 oktober van dit jaar.

Zaterdag 15 juni valt middenin het Europees Kampioenschap voetbal, dat in Duitsland wordt gehouden. Of dat heeft meegespeeld bij de tegenvallende kaartverkoop, is niet duidelijk.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *