• Rood-Wit

De voetbalvereniging in de Rijpel, Rood-wit bestaat ruim zestig jaar. Tijd voor een feestje dus. En dat werd dus drie dagen feest. Drie dagen van sporten, feesten en de derde dag beloond worden door de KNVB.

Vrijdag was er een mooi feest in de tent. En zaterdag was het werken voor de jeugd: zeskampen en voetballen. In de namiddag werd er een wedstrijd gespeeld door een selectie van Helmond Sport en het elftal van Rood-Wit. Dat werd helaas gewonnen door Helmond Sport. En ook na de wedstrijd lekker feesten in de feesttent.

Op zondag moest er weer gevoetbald worden. De hele middag mixed teams die tegen elkaar speelden. Als afsluiting van de sportiviteit een wedstrijd tussen Rood-Wit van het verleden en het huidige elftal van Rood-Wit.

Tevens was er nog een extraatje voor de dames van het huidige Rood-Wit: een medaille voor hun kampioenschap. Dus na de wedstrijd werden de dames meteen naar de tent gestuurd waar ambassadeur van de KNVB, Roel Janssen, de dames namens de KNVB feliciteerde en de medaille overhandigde.

De voorzitter kreeg nog een oorkonde vanwege het jubileum. Ook op deze avond werd er nog feest gevierd als afsluiting van het jubileum en daar had iedereen zin in….

Klik hier voor video

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.