Festival vrijwilligerswerk verplaatst naar volgend jaar

LEVgroep en Kasteel Helmond hebben na overleg met de gemeente moeten besluiten om het Open Deur Festival te verplaatsen. Dit in verband met de huidige corona ontwikkelingen. De huidige maatregelen én de onzekere vooruitzichten maken dat het evenement voor en door vrijwilligers niet door kan gaan op 19 september. Het wordt nu 24 april 2022.

“Het thema ‘Open Deur’ kan alleen tot zijn recht komen als we ook echt een opendeurenbeleid kunnen voeren en optredens en activiteiten mogen laten plaatsvinden zonder vaste zitplaatsen”, meldt de organisatie. Vooralsnog is de nieuwe datum zondag 24 april 2022 (nog onder voorbehoud in verband met aanvraag van vergunningen.)

LEVgroep Helmond en Kasteel Helmond zouden op zondag 19 september van 11.00 tot 16.00 uur een vrijwilligersfestival in en om het kasteel houden. Organisaties en verenigingen met vrijwilligers konden die dag een podium krijgen om zich te presenteren. Het moest een uitje voor jong en oud worden. V0or iedereen die meer wil weten en ervaren over de mogelijkheden die er zijn om in Helmond vrijwilliger te worden.

De bedoeling is nu dat organisaties zich op 24 april 2022 presenteren met kraampjes/statafels of op een zeepkistje. De hoop is dat er dan wel leuke  optredens en inspirerende voordrachten mogelijk zijn. En dat alle Helmonders dan wel kennis kunnen maken met vrijwilligerswerk in Helmond.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.