Festival Vrijwilligerswerk zoekt deelnemers

LEVgroep Helmond houdt samen met Kasteel Helmond op zondag 19 september van 11.00 tot 16.00 een vrijwilligersfestival in het Kasteel. Organisaties en verenigingen met vrijwilligers krijgen die dag een podium om zich op ludieke wijze te presenteren. Het wordt een uitje voor jong en oud, voor iedereen die meer wil weten en ervaren over de mogelijkheden er zijn om in Helmond vrijwilliger te worden.

Organisaties mogen zich presenteren met kraampjes/statafels of op een zeepkistje. Ook zijn er op een centrale plek leuke optredens en inspirerende voordrachten. Onder het genot van een hapje en drankje zijn alle Helmonders welkom om kennis te maken met vrijwilligerswerk in Helmond. Er vanuit gaande, dat het dan allemaal weer kan, na het coronatijdperk.

Wilt u als organisatie of vereniging één van de 35 plekjes tijdens deze dag? Dan kunt u zich opgeven via:  vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl

Foto: Henk van Dijk

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *