Fletcher Hotel Helmond opent Bar Bistro DuCo

Fletcher Wellness-Hotel Helmond opende afgelopen vrijdag haar nieuwe restaurant Bar Bistro DuCo, compleet met een voor Helmond nieuw culinair concept. Het is inmiddels het tiende restaurant van Fletcher volgens dit concept.

“Het unieke aan dit concept is het gebruik van een Josper Houtskooloven voor het bereiden van zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten. Tijdens het koken komt de geur van houtskool echt naar voren”, aldus Corné van der Kant, Hotel Manager van Fletcher Wellness-Hotel Helmond. “We hebben de laatste weken hard gewerkt om het restaurant spik en span te krijgen. De meubels zijn letterlijk vanmiddag als laatste binnengekomen. Na het plaatsen van de meubels en het afronden van alle kleine klusjes werd de opening voorbereid. Daarmee viel alles snel op zijn plek. Het oude restaurant is niet meer te herkennen.”

Open voor iedereen

“De vernieuwde menukaart is al een tijdje in gebruik, zodat onze gasten al konden wennen. Hierop staat een diversiteit aan gerechten waar zelfs vegetariërs een goede keuze uit kunnen maken. De Houtskooloven biedt een ideale combinatie tussen grillen en bakken, wat de keuzemogelijkheden vergroot”, vertelt Corné vol trots. “Het voormalig restaurant ‘Grill Factory op Suyt’ werd te klein en dus moest er flink verbouwd worden. Nu biedt Bar Bistro DuCo plaats biedt aan 138 gasten. De hotelgasten kunnen hier zowel hun ontbijt als avondmaaltijd nuttigen. Mensen van buitenaf zijn ook welkom voor een drankje, maaltijd of een uurtje vermaak op de bowlingbaan.”

Uitgebreid

Op 1 mei 2019 betrok Fletcher Hotels het voormalige Fitland Hotel in Helmond met 81 kamers. In de loop der jaren is dit aantal uitgebreid naar 138. Daarnaast biedt zij steeds meer faciliteiten voor het hele gezin, ook in Helmond. Er is een bowlingcentrum en zijn er ontspanningsmogelijkheden in het wellnessresort Bleu. Ook organiseert Fletcher regelmatig evenementen in de diverse zalen van het complex, zoals een optreden van een Tribute-band of een Foute Party. Op 1 maart wordt de nieuwe fitnessruimte geopend met de nieuwste apparatuur en het fitnessconcept ‘My Circle’.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *