Foto-expositie Beleef de Natuur van 40-jarige IVN Helmond

Beleef de natuur, is de titel van de foto-expositie in het kader van het 40-jarig bestaan van IVN Helmond. De leden van de fotowerkgroep laten op 16 juli zien wat voor moois de natuur te bieden heeft. Landschappen, flora, fauna tonen hun pracht en kleur. Ook zijn de vier winnende foto’s van de in het afgelopen jaar georganiseerde wedstrijd te zien. De expo duurt tot 21 augustus en is dagelijks te zien in de Cacaofabriek.

Fotowerkgroep “Kiek Nauw” van IVN Helmond is een enthousiaste groep van negentien natuurliefhebbers die er graag op uit trekken met hun camera. Zij kennen als geen ander de mooiste plekjes in en rond Helmond. De meeste leden zijn met grote regelmaat op pad in de natuur om de mooiste waarneming vast te leggen.

Natuurfotografie spreekt hen aan, ze maken gebruik van natuurlijke elementen zoals landschappen, dieren en planten (fauna en flora), en ook close-ups van natuurlijke scènes en texturen. De uitdaging zit ‘m in de verschillende vormen van fotografie en de vele verschillende onderwerpen. Die zijn soms moeilijk te vinden omdat ze niet direct zichtbaar zijn. Door gebruik te maken van verschillende objectieven, zoals ‘tele en macro’ fotograferen zij onderwerpen die verder weg liggen en onderwerpen zeer dichtbij.

Kijk op: www.Kieknauw.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.