Foto-expositie over de drie Helmondse musicals

Om de twee jaar brengt Stichting De Helmondse Musical een typisch Helmondse musical op de planken van Theater Speelhuis. Gebaseerd op het enorm erfgoed van de stad, van A tot Z gemaakt door de talenten die Helmond op artistiek gebied rijk is. Dit jaar konden de voorstellingen niet door gaan door het Coronavirus. Organisatie Stichting Openlucht Galeries Helmond bedacht daarom een alternatief. Geïnteresseerden kunnen nu genieten van een foto-expositie van de drie Helmondse musicals.

Tweeëntwintig foto’s zijn te vinden in de vitrines in ’t Hool / Beursplein (de verbinding tussen de Markt en Noord Koninginnewal). Tahné Kleijn maakte samen met Michael Verlijsdonk de foto’s voor deze bijzondere expositie.

De première van de vierde Helmondse Musical “Hotspot. Helmond in 2050.’’ stond gepland op afgelopen tweede kerstdag. Maar door de beperkende Coronamaatregelen kon dit niet doorgaan. Nu gaat deze musical op 26 december 2021 pas in première.

Stichting De Helmondse Musical
Via de musical krijgen vele talenten een podium op gebied van toneel, dans, muziek. De talenten krijgen een gelegenheid om zichzelf te laten zien. Deelnemers kunnen zich ontwikkelen dankzij de kruisbestuiving die ontstaat tussen deze talenten en ervaren professionals. Met de tweejaarlijkse musical brengt de stichting de belangrijke parels uit Helmond voor het voetlicht. Herkenbare onderwerpen voor de Helmonders. ‘’De musical is van en voor iedereen.’’

 

Voor foto´s en meer informatie klik hier.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *