Fotografieclub Helmond-Oost houdt haar jaarlijkse foto-expositie

Het worden weer de donkere dagen voor kerst en dan begint het bij de fotografen van de fotografieclub Helmond-oost weer te kriebelen. Dan gaan ze nog eens op pad met de camera, of duiken nog eens in hun archief met mooie foto’s.

Fotografieclub Helmond-Oost houdt in het weekend van 12 en 13 november weer haar jaarlijkse foto-expositie. De foto’s worden tentoongesteld in het wijkhuis “De Lier” aan de van Kinsbergenstraat 1, 5703 BW Helmond. Om iedereen te kunnen laten genieten van het mooie fotografisch werk nodigt het bestuur en de leden iedereen uit om een kijkje te komen nemen op deze expositie. Ook dit jaar gaan de leden de bezoekers weer trakteren op een prachtige verzameling van ongeveer 60 foto’s met uiteenlopende onderwerpen in kleur en zwart-wit.

Rode draad

Buiten de expositie om vindt u een selectie van 30 “rode draad” foto’s met het thema Helmond in beeld. Hiervoor hebben de leden, elk afzonderlijk een foto ingeleverd van telkens een andere locatie in Helmond. Verder worden de “Foto’s van de maand” tentoongesteld. Dit zijn de foto’s die leden gekozen hebben als mooiste maandfoto. Ook is er een mooie fotopresentatie in PowerPoint te zien in een aparte ruimte. Even gezellig napraten over deze bijzondere expositie van tentoongesteld fotowerk is natuurlijk ook mogelijk in de naastliggende ruimte bij de bar. De toegang tot de expositie is gratis. Hopelijk zien ze u terug op hun foto-expositie, want u bent van harte welkom bij de leden van Fotografieclub Helmond-Oost. De openingstijden zijn op zaterdag van 10.30 uur tot 16.30 uur en op zondag van 10.30 uur tot 16.00 uur met hierbij aansluitend de prijsuitreiking.

Tekst, Henk van Dijk

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van Dit is Helmond In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook de vaste fotograaf van de Heemkundekring Helmont en een trotse militair Veteraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.