Wijkbezoek fractie Lokaal Sterk in de Brem

Onder het genot van een bakkie koffie of thee, willen wij met de inwoners deze ontmoeting gebruiken om de input van bewoners uit de Rijpelberg bijeen te sprokkelen. Deze ontmoeting vindt plaats in wijkhuis de Brem. De input kan en mag van alles zijn, wij willen het zo laagdrempelig mogelijk houden.

Ontmoet leden van onze fractie. We hebben in deze wijk al een aantal gesprekken gevoerd met een aantal belangenverenigingen en zijn ook benieuwd naar uw eigen inbreng.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld stadsverwarming, leerlingenvervoer, de nieuwsbrief die pas verschenen is in de wijk of juist over het groen, de stoepen, sporten, evenementen, noem het maar op. Wees welkom met al uw vragen en ideeën.

Samen sterk in de wijk!

Tot 15 februari , van 19.00 tot 21.00 uur

Wijkhuis De Brem

Rijpelplein 1
5709 BT Helmond

Hou onze sociale media kanalen in de gaten voor updates en onze website

lokaalsterkhelmond.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Lokaal sterk Helmond

Lokaal sterk is de lokale partij van Helmond! Ons doel is om het wonen, werken, winkelen en recreëren in onze stad voor alle inwoners van Helmond en haar bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Als lokale partij hoeven wij ons niet te schikken naar de wil van een overkoepelende landelijke partij. We opereren onafhankelijk en zo kunnen we maatwerk leveren op lokaal niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.