Frisfeest Minor houdt digitale polonaise

Frisfeest Minor is een alcoholvrij feest speciaal voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar in Helmond. Dat feest wordt in ‘normale tijden’ met Carnaval gehouden in Wijkhuis De Geseldonk. De organiserende vrijwilligers roepen nu jongeren op om mee te doen aan een digitale polonaise.  

“Ben jij het stilzitten ook zo beu, en baal je dat er geen Carnaval kan worden gevierd? Doe dan mee met de digitale polonaise bij frisfeest Minor! Upload een leuke foto van jezelf, het is natuurlijk helemaal super als je je mooi verkleedt! Minor zal je foto dan verwerken in de (digitale) polonaise, die later op de  eigen website en op social media te zien zal zijn. Zo vieren we samen toch een beetje Carnaval, en laten wij zien dat we ons eigen carnavalsvirus niet door dit virus laten verslaan.”

Hoe doe je mee?

Deelnemers kunnen een foto maken met zogenaamd de rechterhand ‘digitaal op de schouder van de persoon die voor hem/haar loopt’,  liefst met een egale achtergrond (bijvoorbeeld een witte muur) zodat de foto gemakkelijk te bewerken is. Je kunt de foto via WhatsApp doorsturen naar het telefoonnummer 06-82318942 dat hiervoor is geopend of per mail versturen naar polonaise@minorhelmond.nl.

Tijdens Carnaval worden er onder de digitale deelnemers ook nog enkele prijzen verloot, hierover volgt later meer informatie. Op  www.minorhelmond.nl, is alle informatie over de digitale polonaise nog eens duidelijk na te lezen.

Foto: Jongeren op het Minorfeestje in betere tijden voor corona

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *