Fysiotherapiepraktijk en JVDI Fysioclub bundelen krachten

Fysiotherapiepraktijk Ruyssenaars | Van den Broek verhuist in januari 2023 van de Van Meelstraat naar het stadion van Helmond Sport. Daar wordt het onderdeel van JVDI De Fysioclub. Op de plek van de praktijk, in Helmond Oost, waar deze praktijk tientallen jaren heeft gezeten, komt een nieuw appartementencomplex dat genoemd wordt naar de vader en moeder van de huidige praktijkhouder. 

Met het opgaan in het grotere verband van De Fysioclub, een specialist op het gebied van therapie, training en leefstijl, wordt voorgesorteerd op de komst van een groter en modern onderkomen in de nieuwe multifunctionele accommodatie op sport- en beleefcampus De Braak. Hier staat al het nieuwe Dr. Knippenbergcollege. Over enkele jaren, als ook het zwembad en de Praktijkschool er hun onderkomen hebben, wordt dit dé plek in Helmond waar kennis, gezondheid en sport elkaar ontmoeten en versterken. De multifunctionele accommodatie, waar ook het nieuwe Helmond Sport stadion in komt, is naar verwachting begin 2024 klaar.

Grootste van Helmond

De twee praktijken worden samen de grootste fysiotherapiepraktijk van Helmond en omstreken. Ze leveren, naast een compleet pakket aan fysiotherapie en ergotherapie, ook fitness en leefstijladvies, waarbij naast algehele fysiotherapie de bevordering van een gezond leven, blessurepreventie en revalidatie centraal staan. Omdat alle medewerkers meeverhuizen, blijven de patiënten van Ruyssenaars | Van den Broek bij hun eigen, vertrouwde therapeuten onder behandeling.

Historie en deskundigheid

Mark Ruyssenaars, die locatiemanager wordt op De Braak, is enthousiast over de nieuwe samenwerking. “Onze praktijk is al meer dan veertig jaar een gevestigde naam in Helmond. We waren al langer op zoek naar een nieuwe, grotere plek. In De Fysioclub hebben we een deskundige en prettige partner gevonden, waarmee we helemaal op één lijn zitten als het gaat om de visie op ons vak. Over een paar jaar zitten we samen op de mooiste plek van Helmond. Waar historie en deskundigheid elkaar versterken.”

Familiair en laagdrempelig

Kees Jeurissen van JVDI De Fysioclub deelt het enthousiasme van zijn nieuwe collega. “Ruyssenaars | van den Broek en JDVI De Fysioclub hebben samen een breed onderlegd team met zeer deskundige mensen. Daarnaast past het familiare en laagdrempelige karakter van Ruyssenaars | Van den Broek helemaal in onze visie. We gaan elkaar zonder enige twijfel heel goed aanvullen.”

Foto: v.l.n.r: Jorg van den Broek, Marc van den Ingh, Mark Ruyssenaars en Kees Jeurissen

Impressie foto’s van het appartementencomplex dat komt op de plek van Fysiotherapie Ruyssenaars.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.