Gaby van den Waardenburg opnieuw lijsttrekker D66

Voor de gemeenteraadsverkiezing van 2022 is Gaby van den Waardenburg opnieuw lijsttrekker van D66. De leden van de partij hebben haar het vertrouwen gegeven richting de nieuwe raadsperiode. Van den Waardenburg heeft de ambitie uitgesproken om, als de kans zich voordoet, ook terug te keren als wethouder in het nieuwe college.

In 2018 leidde de politica ook al de partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.  Als wethouder is zij nu actief op het gebied van Stedelijke Ontwikkeling. Onder andere houdt zij zich bezig met de woningbouw in het centrum van de stad; de aanpak van aandachtswijken; verduurzaming van de gemeentelijke vastgoed en het afvalsysteem.

Van den Waardenburg is van mening dat D66 ook na de komende verkiezingen weer een stevige collegepartij kan zijn en wil zich voor deze periode namens D66 inspannen voor de ontwikkeling van Helmond tot Groeistad 2.0, met een extra focus op de sociale tweedeling in en duurzame groei van de stad.

Verkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op 16 maart 2022. Na de zomer komt de partij met het verkiezingsprogramma en kiezen de leden de kandidaten voor de verkiezingen van de gemeenteraad.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *