Geen PeelPeuzelboekje deze winter

Nieuwe Cadeaubon PeelPeuzelen in het Land van de Peel

De VVV’s en Toeristisch Laarbeek in het Land van de Peel hebben een nieuw product ontwikkeld; de Cadeaubon PeelPeuzelen. Het huidige PeelPeuzelboekje is geldig tot en met 15 december en deze winter komt er geen PeelPeuzelboekje. Het nieuwe PeelPeuzelboekje 2022 laat nog even op zich wachten. Het nieuwe boekje nu al cadeau doen? Het kan door middel van de splinternieuwe cadeaubon die speciaal voor het PeelPeuzelboekje is ontwikkeld.

Voor PeelPeuzelfans
Om alle Peuzelfans tegemoet te komen, is er nu een cadeaubon verkrijgbaar.  Zodra het PeelPeuzelboekje is verschenen, kan men deze tegoedbon inleveren voor het nieuwe Peuzelboekje voor seizoen 2022. Het is dan ook het ideale Sinterklaas- en/of kerstcadeau.

Hoe werkt PeelPeuzelen?
Het PeelPeuzelboekje bevat straks weer 10 bonnen, in te leveren bij ongeveer 40 horecagelegenheden in de Peel. Hiervoor krijg je een gratis hapje, alleen een drankje erbij kopen is verplicht. PeelPeuzelen 2022 loopt van 1 april tot en met 30 september 2022.

Feestelijke verpakking
De bon heeft een luxe uitstraling en wordt feestelijk verpakt in een mooi goudkleurig verpakkingszakje. De prijs voor het nieuwe PeelPeuzelboekje en dus ook die van de cadeaubon komt op € 17,50 per stuk. Er is een kleine prijsverhoging ten opzichte van 2021, de extra inkomsten komen ten goede aan de deelnemende horecabedrijven.

Verkooppunten
De nieuwe cadeaubon PeelPeuzelen is vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij de VVV’s in Asten, Deurne, Gemert-Bakel en Helmond, Toeristisch Laarbeek en het Toeristisch Informatiepunt Someren.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *