Gemeente moeilijk bereikbaar door ‘vele extra telefoontjes’

Nog niet alles verloopt geheel vlekkeloos in het nieuwe Huis voor de Stad in Helmond. Zo laat de gemeente weten dat zij momenteel telefonisch een stuk moeilijker bereikbaar is. Volgens de gemeente ligt dat aan het grote aantal extra telefoontjes in verband met de aanvraag van reisdocumenten.

‘Wij zijn tijdelijk slechter telefonisch bereikbaar door een combinatie van factoren’, lezen we op de website van de gemeente. ‘Wij werken er hard aan om de bereikbaarheid te verbeteren en verwachten dat deze binnen 1,5 week weer normaal zal zijn’.

“Helaas zijn we momenteel telefonisch inderdaad minder goed bereikbaar”, zegt een woordvoerder van de gemeente. “Dat is met name het gevolg van de vele extra telefoontjes die we krijgen met aanvragen voor reisdocumenten, nu de vakantie weer in het zicht komt. Ook bellen er veel mensen met vragen over de gemeentelijke belastingen. Daarnaast ontvangen we extra telefoontjes over uiteenlopende onderwerpen, zoals ‘Samen voor een veilige buurt’ en de evaluatie ‘Winterkouderegeling’.” De gemeente begrijpt dat dit ongemak kan veroorzaken en dankt Helmonders op haar website voor hun geduld en begrip.

Heb je dringend vragen aan de gemeente en lukt dat niet per telefoon, via deze pagina van de gemeente vind je informatie over reisdocumenten, belastingvragen en algemene vragen.

[Foto: Green Leaves Mediaproductions]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *