Gerard Nooijen stopt als penningmeester Wijkraad Brouwhuis

Gerard Nooijen is gestopt met zijn activiteiten als penningmeester van de Wijkraad Brouwhuis. Zijn taken worden nu overgenomen door Annelies Bakels.

Gerard Nooijen stapte in januari 2008 samen met een groepje andere Brouwhuizenaren in het bestuur van de wijkraad. In april 2017 nam Gerard de functie van penningmeester op zich en dat bleef hij al die jaren doen. “Hij nam zijn taken bloedserieus en wist de centjes goed te bewaken”, aldus het bestuur. “Elk jaar is er een kascontrole, maar nog nooit hebben we Gerard op een foutje kunnen betrappen.”

Het afgelopen anderhalf jaar was Nooijen ook interim-voorzitter in het bestuur, na het vertrek van Ben Vogel. “Gerard was erg waardevol voor ons bestuur en kon bij ons allemaal een potje breken”, zegt het bestuur van de wijkraad. “Voor Gerard is nu de tijd aangebroken om een stapje terug te doen en plaats te maken voor weer nieuwe mensen. We zijn Gerard erg dankbaar voor wat hij voor Brouwhuis en ons betekend heeft en we wensen hem alle goeds toe. We zullen hem missen.”

Posten ingevuld
Met het vertrek van Gerard Nooijen valt er een penningmeester én interim voorzitter weg, maar die posten zijn inmiddels weer ingevuld. Tony Smits is bereid gevonden om de functie van voorzitter te vervullen en Annelies Bakels neemt de rol van penningmeester op zich. “Beiden draaien alweer een jaar mee in het bestuur en weten dus inmiddels waar ze aan beginnen”, besluit het bestuur.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *