Getuigen gezocht: Incident in Burgemeester Geukerspark

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van het incident op 16 december in het Burgemeester Geukerspark. Tussen 03.00 uur en 04.00 uur werd een 32-jarige vrouw slachtoffer van een zedenmisdrijf. In een eerder stadium heeft de politie drie jongeren aangehouden als verdachten maar na onderzoek bleken zij niets met de zaak te maken te hebben.

De recherche zoekt specifiek naar twee mannen die zich over het slachtoffer hebben ontfermd en eerste hulp hebben verleend. Deze twee personen hebben het zedenmisdrijf gemeld bij de politie. Als jij deze mensen kent of je was er zelf bij, laat het de politie weten via 0900 88 44 of meld het via het tipformulier.

De politie is ook nog steeds op zoek naar eventuele andere beelden, zoals die van deurbelcamera’s of bewakingscamera’s. Heb jij iets gezien of bevond jij je in de buurt van het incident tussen 03.00 en 04.30 uur? Woon je in de buurt en heb jij (of een van je huisgenoten) personen of voertuigen gezien die zich verdacht ophielden in die omgeving tijdens de genoemde tijden? Neem dan contact op met de politie!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Jason Gerritsen

DitisHelmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *