Politie zoekt getuigen mishandeling en vernieling Anjerstraat
Aan de Anjerstraat in Helmond heeft zaterdag 23 januari rond 22.10 uur, naar aanleiding van overlast een incident plaatsgevonden. Daarbij zijn twee personen gewond geraakt en werd de voordeur van een woning vernield. Kort na het incident werd een persoon aangehouden.  Inmiddels heeft de recherche de zaak in onderzoek, maar zij hebben nog diverse vragen over de aanleiding en het verloop van dit incident.
De politie is daarom ook op zoek naar getuigen die meer weten van dit incident. Inmiddels is duidelijk dat er bij sommige mensen terughoudendheid is om iets te vertellen. Daarom wijst de politie nogmaals op de mogelijkheid om anoniem informatie te delen via Meld Misdaad Anoniem. De gegevens van de melder blijven dan onbekend, maar de politie krijgt dan wel een eerlijk en duidelijk beeld van het incident.
Mensen die iets weten over het incident dat zich gisterenavond heeft afgespeeld op de Anjerstraat in Helmond? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844 of liever anoniem, bel dan 0800-7000 of maak gebruik van het meldformulier op de website https://www.meldmisdaadanoniem.nl. Wel graag het plaatselijke registratienummer vermelden: PL21-2021017243

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *