Gezellig Caratconcert in een lekkere middagzon

De Caratconcerten zijn weer gestart. Ook op zondag 22 mei was er weer een gezellig concert en dit keer met een Helmonds tintje. De drie muziekgezelschappen kwamen alle drie uit Helmond.

Als eerste trad harmonie Amicitia op.  Het bijzondere van dit gezelschap was dat zowel het opleidingsorkest als de harmonie aanwezig was en voor de eerste keer samen een optreden verzorgden. Het opleidingsorkest bestaat voornamelijk jongelui waarvan er enkelen voor het eerst optraden. Maar het klonk allemaal fantastisch. En opmerkelijk was ook dat Amicitia enkele dames van  de raad van commissarissen had meegenomen. Deze charmante dames kon men niet missen. Netjes gekleed en kenmerk was de rode sjaal. En u moet weten dat Amicitia de enige Harmonie is met een raad van commissarissen die alleen uit dames bestaat.

Daarna was het de beurt aan popkoor Kolok. Met vrolijke muziek en songs wisten zij het publiek goed te vermaken. Bekende nummers passeerden de revue. Als afsluiting was het de beurt aan de seniorenharmonie(OMH). Ook zij hebben jarenlange ervaring en ook zij wisten er een vrolijke middag van te maken. En het mooie weer speelde zeker mee.

Het volgende Caratconcert is al op donderdag 26 mei. Hemelvaartsdag dus. Dan treden er voor u op Stage-Fright uit Lierop,  Die Fürstenwälder Musikanten en In Between (Peel en Maas). Dus net als het gezellig Caratconcert van vandaag is het beslist de moeite waard om op Hemelvaartsdag te komen kijken en luisteren.

Verslag en Fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. MARIJ Reply

    HET WAS GOED BEZOCHT ONDANKS DE HELE WARME WEER >
    WIJ VINDEN HET ALTIJD LEUK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.