Het is precies 25 jaar geleden dat Kasteel Helmond-Noord werd opgeleverd door oud-wethouder Sjef Jonkers. Dit betekent dat Kasteel Helmond-Noord afgelopen zaterdag iets te vieren had. En wie iets te vieren heeft, geeft een feestje.

Rond de klok van 13.00 uur verzamelden de bewoners zich bij de ingang van Kasteel-Noord. Het wachten was op het Catharinagilde die de bewoners naar het Jan Vissermuseum zouden begeleiden voor een gezellig feestje. De (feest)commissie, onder leiding van onder andere mevrouw Carla Ermens, keek trots om zich heen. De opkomst van de bewoners was formidabel.

Toen het Gilde was aangekomen, was inmiddels ook oud-wethouder Sjef Jonkers aanwezig. Hij hield een mooie toespraak en wenste iedereen veel geluk en plezier. Toen was het tijd voor de vendelgroet van Gilde. Het moet worden gezegd; deze groet was erg indrukwekkend. Na het beëindigen van de groet, werden de Vendeliers hartelijk bedankt voor het mooie gebaar.

De bewoners maakten zich op om achter het Gilde aan en naar het Jan Visser museum te worden gebracht. Daar aangekomen waren de tafels al mooi gedekt en stond er niets meer in de weg voor een gezellig samenzijn. Even nog een toespraak van de presentator van het museum en toen kon het feest echt beginnen. Op naar de volgende 25 jaar….

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.