Daar gaan we dan. Voor het allerlaatst dit jaar naar het Kasteeltuinconcert op 25 augustus. Dat wordt afsluiten met een knal. Mamma Mia, wat een avond!

HOOFDPODIUM VOOR ABBA TRIBUTE

In navolging van het gigantische succes in 2019 én op veler verzoek. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een grote hoofdrol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’, ‘Mamma mia’, ‘Voulez vous’, ‘The winner takes it all’ en
al die andere hits. Met de 6-koppige liveband vuurt een avond met de Abba Tribute in één avond alle bekende Abba hits op je af. Meezingen en schor naar huis gegarandeerd! En op naar een ‘Happy New Year’!

PODIUMTWEE VOOR TIMO & THE STARDUSTERS – INDIE ROCK-SURF-JAREN 60/70

Het is een jaar of vijf geleden dat Timo van Lierop voor het eerst zijn gitaar inplugt bij een optreden van de Stardusters in de Cacaofabriek. Vanaf dat moment is Timo een van de Dusters. Hij past naadloos in het Neil Youngmateriaal van deze Helmonds-Eindhovense band. Zes muzikanten die elkaar bij optredens zacht en hard weten te vinden in de muziek van de meester. Tot bassist Gijs oppert om met eigen liedjes van Timo aan de slag te gaan. Het blijkt een gouden greep. De muziek is toegankelijke indie rock, met invloeden van surf, country/americana en jaren ’60/’70 in het algemeen. Live kunnen ze met behulp van wat gitaargeweld lekker uit de bocht vliegen, iets waar de Stardusters altijd patent op hadden. Timo van Lierop en Ernst le Cocq d’Armandville; zang & gitaar. Gijs van den Broek op bas, Mark ‘Tresh’ Kuipers op drums en Udo Holtappels op piano en orgel.

TIJDEN & INFORMATIE

HOOFDPODIUM / VELD
19:30 uur Terrein en horeca geopend
20:30 – 21:30 uur Programma – Set 1
21:30 – 22:00 uur Pauze
22:00 – 23:00 uur Programma – Set 2
23:30 uur Terrein en horeca gesloten

PODIUM TWEE
19.00 uur Terrein en horeca geopend
19.30 – 22.30 uur Programma
22.30 uur horeca gesloten

Dit jaar staan weer diverse lokale foodtrucks tussen de duiventorens inclusief een sfeervol terras. Tegenover het kasteel kan men ook voldoende muntenverkooppunten en toiletvoorzieningen vinden. Nieuw dit jaar is onder andere de unieke cocktailbar naast de duiventoren met heerlijke zomerse cocktails en gin-tonics met een terras. Let op; Dit jaar wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van herbruikbare cups!

Meer informatie over de Kasteeltuinconcerten Helmond vind je op www.kasteeltuinconcerten.nl.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes op Facebook of Instagram;
Facebook: www.facebook.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Instagram: www.instagram.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Alle nieuwtjes omtrent De Kasteeltuinconcerten als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website. Meer informatie of vragen? Mail naar info@kasteeltuinen.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *