Gluren bij de Buren zoekt acts, huiskamers en tuinen

Gluren bij de Buren is dit jaar op zondag 3 juli. Het wordt voor de vierde keer in Helmond gehouden. Tijdens dit festival zijn er bij mensen thuis en op andere locaties verpreid door de hele gemeente optredens in huiskamers en tuinen. De organisatie is nog op zoek naar lokale acts en zogenaamde ‘hosts’, ofwel gastheren en vrouwen. Aanmelden kan tot en met 22 mei.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste Helmonders stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Helmond en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer.

Aanmelden is mogelijk tot en met 22 mei via www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en ondersteund door Wijkhuis Westwijzer.

Foto: archief DitisHelmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.