Goedkope rijbewijskeuring voor senioren in Helmond

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 5 oktober, 2 november en vervolgens eens per maand in dePlace for Bizz, Steenovenweg 5 in Helmond. Het is niet mogelijk rechtstreeks op de locatie een afspraak te maken.

Er moet vooraf telefonisch een afspraak gemaakt worden bij het afsprakenbureau van Goedkope Keuringen. Dit is niet mogelijk op de betreffende locatie. Belangstellenden kunnen bellen voor informatie en een afspraak naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl. Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 40,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 60,00.

Voorafgaande aan de keuring dient er eerst een gezondheidsverklaring gekocht te worden. Die is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

Daarvoor moeten vragen worden beantwoord. De gezondheidsverklaring moet gestuurd worden naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat de papieren die de arts moet invullen opgestuurd worden. Dat gebeurt per post of via de mail.

De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.