Een Helmondse mantelzorger – een inwoner die voor een naaste zorgt – kan vanaf nu een GoedVoorMekaarGesprek aanvragen. In dit gratis coachgesprek wordt besproken wat beter kan in de eigen situatie. De coach biedt handvatten om daarin stappen te zetten. De mantelzorger krijgt bij dit gesprek ook de GoedVoorMekaarBox: een fraai pakket met veel mantelzorginformatie en leuke, lokale (Helmondse) cadeaus.

Goed voor een naaste zorgen: dat doe je gewoon. Tuurlijk! En een mantelzorger houdt zo, als ‘n echte superheld, vaak veel ballen in de lucht. Maar óók goed voor jezelf zorgen is net zo´n belangrijke verantwoordelijkheid… toch is dat niet altijd gemakkelijk of vanzelfsprekend. Daarom helpt project GoedVoorMekaarBox mantelzorgers die dat zelf willen en daarbij zélf de regie willen houden: wél zo logisch, en slim.

Ben jij een mantelzorger die wat meer grip of balans wil? En ben je bereid te kijken naar wat je zelf kunt verbeteren? Vraag dan een GoedVoorMekaarGesprek via www.goedvoormekaar.org, aanvraag@goedvoormekaar.org of 0492 – 59 89 89.

Je kiest eenvoudig voor een gesprek thuis of op locatie en je kiest een moment dat jou goed uitkomt. Mooie bijkomstigheid is dat je tegelijk ook ándere mantelzorgers helpt, omdat project GoedVoorMekaarBox onderzoekt hoe mantelzorgondersteuning in Helmond nog beter kan.

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.