Gratis cadeautjes in het Winkeltje van Lief

Het winkeltje van de Stichting Lief aan de Calsstraat in Mierlo-Hout is helemaal klaar voor de feestdagen. Want dankzij de inspanningen van basisscholen in de Helmondse wijken Brandevoort en Mierlo-Hout staat de winkel weer vol gratis Sinterklaas- en Kerstcadeautjes voor alle kinderen van Helmond.

Basisscholen van de Helmondse wijken Brandevoort en Mierlo-Hout hebben de afgelopen weken thuis speelgoed ingezameld. Voorwaarde was wel dat het speelgoed compleet en schoon is, zodat alle kinderen in Helmond er blij van worden. Stichting Lief  heeft alles nagekeken en in het winkeltje van Lief aan de Calsstraat gezet. Zo zijn er dit jaar weer veel gratis cadeautjes te vergeven door Sinterklaas en de Kerstman.

Uitdeeldag 23 november

Op donderdag 23 november van 11.00 tot 19.00 uur is het winkeltje van de Stichting Lief speciaal geopend voor (groot)ouders. Je mag dan per kind een aantal gratis cadeautjes uitzoeken, zoals speelgoed, spelletjes, puzzels, boeken, dvd’s en schoencadeautjes. Je (klein)kinderen meenemen wordt dus afgeraden, want het moet wel een verrassing blijven. Wil je ook gratis cadeautjes kiezen voor de (klein)kinderen. maak dan een winkelafspraak via het emailadres info@stichtinglief.nl. Er zijn zeker genoeg cadeautjes om uit te kiezen. Gedurende deze speciale openingstijden zijn er ook persoonlijke shoppers aanwezig die kunnen helpen bij de cadeaukeuze voor jongens/meisjes van verschillende leeftijden.

Tip

Ken je iemand die deze actie wel kan gebruiken? Stuur ze dan een berichtje om ze op deze actie te wijzen. Sinterklaas en de Kerstman willen graag zoveel mogelijk kinderen blij maken.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *