Gratis proeflessen Jeugdtheaterschool Annatheater

Vanuit de passie om met kinderen en jongeren te werken werd 17 jaar geleden Jeugdtheaterschool Annatheater opgericht. Zij bieden een lesprogramma waarin kinderen en jongeren hun talenten ontwikkelen. Vanaf woensdag 18 januari beginnen de cursussen op de Jeugdtheaterschool weer.

Op het toneel kun je van alles beleven. Je fantasie gebruiken om allerlei spannende, gekke en onverwachte situaties te beleven. Het is niet alleen ontzettend leuk om toneel te spelen, je leert ook een heleboel. In de acteerlessen werk je aan je houding, stem en verbeelding. Je vermogen om samen te werken, te presenteren en je fantasie worden verbreed. In alle groepen krijgen kinderen en jongeren onder de enthousiaste begeleiding van theaterdocent Lavínia Germano professionele acteerlessen.

Doe je mee? Kom gratis en vrijblijvend een proefles volgen. De lessen worden vanaf 18 januari op woensdagen en donderdagen gegeven.

Wil uw kind graag op toneelles bij Jeugdtheaterschool Annatheater maar kunt u geen contributie betalen? Neem dan contact op.  Er is een speciaal potje voor gezinnen die het niet breed hebben, maar desondanks bij andere fondsen buiten de boot vallen. Meer informatie: laviniagermano@annatheater.nl of bel: 06-44369288. Voor lestijden: www.annatheater.nl rubriek Jeugdtheaterschool

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.