Gratis speelgoed voor alle kinderen van Helmond

Sinterklaas en de kerstman nodigen de ouders/verzorgers van Helmond uit om per kind een aantal speelgoedcadeautjes uit te zoeken in het winkeltje van Lief: speelgoed, spelletjes, puzzels, boeken, dvd’s, schoencadeautjes.

Steeds meer mensen kiezen voor tweedehands speelgoed. Duurzaam, betaalbaar en kinderen spelen er vaak maar kort mee! De basisscholen van de Helmondse wijk Brandevoort hebben daarom de afgelopen weken thuis speelgoed ingezameld waar de kinderen zelf niet meer mee spelen. Voorwaarde was wel dat het compleet en schoon is zodat alle kinderen in Helmond er blij van kunnen worden. Stichting Lief  heeft alles nagekeken en in het winkeltje van Lief gezet (Calstraat 2, Mierlo-Hout).

Boek nu je afspraak!

Maak nu eerst een winkelafspraak via: info@stichtinglief.nl  dan zijn er zeker genoeg cadeautjes om uit te kiezen op de Calstraat 2, Mierlo-Hout! Geef even door voor hoeveel kinderen je deze gratis cadeaus wil uitzoeken en welke leeftijden. Er zijn op speciale openingstijden ook persoonlijke shoppers aanwezig die kunnen helpen bij de cadeaukeuze:

Speciale cadeau-winkel openingstijden:

donderdag 24 november: 13.00 – 20.00donderdag 1 december: 13.00 – 20.00

info@stichtinglief.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.