Gratis workshop voor werkzoekenden in de Westwijzer

Veel mensen die een baan zoeken, hebben het extra moeilijk in deze tijd. “Hun laptop of computer is dan vaak de enige verbinding naar buiten”, zegt Eduard Edeling van JobOn in Helmond. Het is daarom juist nu, in deze coronatijd, van belang ontmoetingen te hebben met ervaren trainers en mede-werkzoekenden. Daarom houdt het platform voor werkzoekenden op woensdag 8 december een bijeenkomst ‘Ontdek jouw drijfveren’ in Wijkhuis de Westwijzer.

JobOn werkt samen met loopbaancoach Carina Sampers: “Werk vinden dat écht bij je past gaat verder dan alleen kijken naar opleiding, functies, en taken. Werk past bij je als het aansluit bij wat jou drijft. Dat zorgt er niet alleen voor dat je met plezier werkt, maar ook dat je optimaal van waarde bent. Inzicht in jouw drijfveren helpt je om de juiste keuzes te maken en het werk te vinden waarin je écht tot je recht komt.”

Aan de slag

Het wordt een interactieve workshop met gezamenlijke opdrachten, waarin cursisten leren om bewuster te worden van hun keuzes, zodat ze straks werk kunnen vinden dat werkelijk bij hen past. Er is bovendien volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen.

Kosteloos

Werkzoekenden kunnen zich nog aanmelden voor de workshop ‘Ontdek je drijfveren’ op 8 december van 13.30 tot 16.00 uur in Wijkhuis de Westwijzer, Cortenbachstraat 70 in Helmond via: https://jobon.nl/events/ontdek-jouw-drijfveren. Meedoen is gratis, maar aanmelden is een vereiste. Het aantal plaatsen is beperkt. Daarnaast wordt rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen.

Over JobOn

JobOn is een vrijwilligersorganisatie en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar. In Helmond is nog ruimte voor enthousiaste vrijwilligers die zich maatschappelijk willen inzetten om dit soort events en netwerkbijeenkomsten te organiseren.

Foto: MichielTon via JobOn

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *