Groep voor slachtoffers seksueel misbruik door familielid

Binnenkort start Zelfhulp Netwerk in Helmond een nieuwe groep voor slachtoffers van seksueel misbruik. Het gaat daarbij om mannen die in hun jeugd te maken hebben gehad met seksueel misbruik door een familielid. In deze groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren.

Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je (h)erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

Als contactpersoon ben je samen met de andere contactpersoon de kartrekker van de groep. Je deelt jouw ervaringen en vindt (h)erkenning, steun en begrip bij elkaar. Daarnaast bewaak je het groepsproces en ben je aanspreekpunt voor onze organisatie en mensen die zich aanmelden voor deze groep.

Interesse?
Om je aan te melden als contactpersoon of om deel te nemen aan de groep kun je contact opnemen via mail/telefoon: info@zelfhulpnetwerk.nl  of 040-2118328. Voor meer informatie over Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of andere zelfhulpgroepen kun je kijken op onze website: www.zelfhulpnetwerk.nl.

[Foto: Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Nathalie Reply

    Is er ook een groep voor vrouwen in helmond ? Of een gemengde groep?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *