Hans Dulfer helaas niet naar Jazz in Catstown

Jazz in Catstown moet het dit jaar helaas doen zonder Hans Dulfer. Vandaag werd duidelijk dat Dulfer om persoonlijke redenen heeft afgezegd. Zijn band, Total Response, heeft wél toegezegd om op te treden, met als speciale gast trompettist Rob van de Wouw.

Aanstaand weekend staat Helmond in het teken van Jazz, tijdens het populaire festival Jazz in Catstown. Trots was de organisatie dat men dit jaar Hans Dulfer had gestrikt voor een optreden op het grote podium. Des te teleurstellender is het nieuws vandaag dat Dulfer is afgehaakt. “Jammer, het is een flinke tegenvaller voor iedereen”, aldus de organisatie. “Maar gelukkig hebben we een goede vervanger gevonden.”

Grootheid

Saxofonist Hans Dulfer is een grote naam in de jazzwereld. Hij speelde onder andere met Boy Edgar, Clous van Mechelen, John McLaughlin, Willem Breuker, Jan Akkerman, Herman Brood en Saskia Laroo. Uiteraard is Dulfer ook bekend als vader van saxofonist Candy Dulfer, die onder meer muziek opnam met Prince en in diens liveband speelde.

Vervanger Van de Wouw

Gelukkig heeft de band van Hans Dulfer, Total Response, wél toegezegd om op te treden. Met als speciale gast trompettist Rob van de Wouw, ook geen kleine jongen trouwens. Hij speelde een jaarlang mee in de touringband van Hans Dulfer en stond inmiddels als solist ook op het wereldberoemde North Sea Jazz festival.

[Foto: Vecteezy]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *