Happy Halloween Weken in Winkelcentrum De Bus

Van 19 tot en met 30 oktober wordt er in Winkelcentrum De Bus Halloween gevierd. Het winkelcentrum aan het Nieuwveld, zal sfeervol versierd zijn dankzij de bijdrage van Feestwinkel De Ballon. In die 2 weken zijn er legio acties van de winkeliers met als grande finale een feestelijke afsluiting op zaterdag 31 oktober.

Het winkelcentrum verdeelt 1.000 bonnen in de lokale verzorgingstehuizen en 10.000 in de omliggende wijken, waarmee de bewoners een gratis kop koffie of thee wordt aangeboden. Met dit kopje koffie of thee wilt het winkelcentrum een moment van gezelligheid en aandacht aanbieden in deze vervelende tijden. Het winkelcentrum is groot, overdekt en heeft verschillende bankjes binnen en buiten waar men een drankje kan benutten. En de RIVM-richtlijnen zullen worden nageleefd.

Op de dag van Halloween (31 oktober) tussen 10 en 16 uur kunnen kinderen meedoen aan een letterpuzzel speurtocht door het winkelcentrum. Kinderen die in Halloween sfeer verkleed naar het winkelcentrum komen, kunnen zich bij de tovenaar laten beoordelen. Zowel voor de speurtocht als de mooist verklede kinderen zijn mooie prijzen te winnen. De prijsuitreiking is om 16.00 uur bij de tovenaar.

Daarnaast staan er op deze dag voor iedereen diverse kraampjes door het gehele winkelcentrum met leuke aanbiedingen.

Foto’s: Puurinbeeld en Puurbinnen

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *