Heb je wat te melden, meld het aan jouw ‘waakhond’!

Dit is Helmond is dé lokale omroep van Helmond. Als ‘waakhond’ staan we zo dicht mogelijk bij de inwoners van de stad. En dan bedoelen we álle inwoners, van alle wijken die de stad rijk is. Daarom roepen we elke Helmonder op: zijn er zaken die volgens jou aandacht verdienen, zoek het contact met je lokale omroep! Kortom, heb je wat te melden, meld het aan jouw ‘waakhond’!

In onze w0onwijken speelt heel veel. Als buurtbewoner zit jij daar vaak bovenop. En niet zelden gaat het om zaken die niet alleen voor jouw wijk, maar voor álle Helmonders relevant kunnen zijn. Denk aan zaken als overlast, gevaarlijke verkeerssituaties, diefstallen en inbraak, problemen met ongedierte, het maaibeleid van de gemeente, stankoverlast, vieze waterlopen, vernielingen, et cetera.

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste instellingen en partijen te bereiken die de problemen in jouw wijk kunnen oplossen. Via Dit is Helmond ben je al een heel eind op weg. Wij hebben het netwerk, de connecties, onze medewerkers weten waar ze aan moeten kloppen om aandacht te vragen voor zaken die spelen in onze stad. Én om organisaties, zoals de gemeente Helmond, in actie te laten komen, zodat problemen worden aangepakt. Als waakhond staan we 24/7 klaar om jou te helpen.

Dus zijn er zaken die volgens jou niet door de beugel kunnen, of dingen in jouw omgeving waar jij je zorgen om maakt, meld het dan. Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar de redactie van Dit is Helmond, via redactie@ditishelmond.nl (aan een app wordt gewerkt!). Wij staan altijd klaar om je op weg te helpen. Dat is onze taak en onze plicht als lokale omroep. En daarvoor hebben we alle kanalen ter beschikking: tv, radio, internet én social media.

Wij wensen alle Helmonders een fijne en hopelijk zorgeloze zomer toe!

[Foto: John Janssen]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *