Heelhelmondsupport.nl helpt Helmond Sport bij ambitieuze plannen. William Verkoelen is penningmeester en bestuurslid van de Stichting Heel Helmond Support en doet uitgebreid verslag van de doelen van de zojuist gestarte crowdfundactie ten bate van de stichting.

Helmond Sport heeft heel ambitieus een jeugdacademie opgezet om ervoor te zorgen dat jeugdige talenten uit de Peelregio bij Helmond Sport terechtkomen, waar zij een gerichte boelbalopleiding krijgen. Dit wordt gerealiseerd in samenwerking met OMO Dr. Knippenbergcollege en BVO, waar vele voetbaltalenten met groot succes trainingen volgen. In Helmond en omgeving zitten echt wel voetbaltalenten. Ze volgen eerst de voetbaltraining bij Helmond Sport en gaan dan door naar het Dr. Knippenbergcollege, een prima combinatie. Vele voetbalminnende kinderen komen graag naar de Helmond Sport voetbalacademie om hun training volgen.

Supporters van Helmond Sport vinden dat zij de club een handje moeten helpen want Helmond Sport zit in zwaar weer. Mede door de coronamaatregelen. En de gelden die worden verzameld via de crowdfundingactie worden alleen besteed aan de jeugdopleiding van Helmond Sport, ze worden volledig buiten de begroting gehouden.

Ze hebben een mooi filmpje gemaakt met de ‘oude’ talenten van Helmond Sport: René van de Kerkhof, Berry van Aerle en Hans Meeuwsen. Deze promotievideo werd gemaakt door Rob Deelen Videoproducties.

De stichting hoopt dat velen de jeugdopleiding een warm hart toedragen en via de doneerknop op de website gaan doneren.

Het team Omroep Helmond/Ditisonzewijk.nl maakte een mooi verslag van de plannen van Heelhelmondsupport.nl

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *