Helmond Sport reist vrijdag af naar Breda. NAC is daar de tegenstander en die ploeg behaalde, net als het team van Bob Peeters, tien punten uit vier duels. Peeters verwacht een ‘heet’ avondje in Breda. 

Slechts vier overwinningen tot nu toe

De twee ploegen troffen elkaar al 37 keer vaker, inclusief de bekerduels. Helmond Sport wist ‘slechts’ vier keer de volle drie punten te pakken tegen de ploeg uit Breda. 

 

‘Heet’ avondje 

Bob Peeters is tevreden met de goede reeks van zijn ploeg. Al had hij graag zes in plaats van vier punten gehad.Ondanks de vele wedstrijden in korte tijd is het steeds weer schakelen. We hebben goed kunnen trainen en ons voorbereid op hetgeen ons vrijdagavond te wachten staat. Een avond NAC kan ‘heet’ zijn”, aldus de oefenmeester. 

Happy Griek

Giannis-Fivos Botos voelt zich ‘happy’ in Helmond, zo vertelde hij voor de camera van Dit is Helmond. “Ik houd van het voetbal en het leven in Nederland. In Helmond helpt iedereen mij graag als ik daar om vraag. Het is lekker rustig en niet zo hectisch als in andere plaatsen waar ik heb gespeeld.” Zijn goal tegen FC Eindhoven was een beauty: “Zo hoop ik er nog veel te mogen maken voor Helmond Sport.”

Kreekels wacht  op kans in selectie

Mees Kreekels raakte enkele weken geleden, voor de wedstrijd tegen VVV Venlo, tijdens de training licht geblesseerd. Zijn collega’s wonnen met 0-4 en hij moest dat vanaf de zijkant bekijken. Daar de winnende coach zijn team op weinig plekken heeft gewijzigd, zit de ‘Helmonder’ sindsdien op de bank. “Dat is wel op de tanden bijten”, zo erkent hij. “Maar ja, daarvoor ben je profvoetballer. Ik moet mijn kans afwachten en er dan staan als het moet. Het team draait voortreffelijk en dit was ons doel. We zijn het fitste team van de Keuken Kampioen Divisie en ik ben trots dat ik er deel van uit mag maken. Hopelijk zetten we in Breda de goede lijn voort.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *