Hek van de Dam komt naar Minor

Het kan weer. Op 25 maart is het tijd voor een gloednieuwe editie van Minor, een feest speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar.

Ook deze keer is er door de organisatie weer flink aandacht besteed aan de line-up. De avond wordt geopend worden door FeestDJ-Rens, een opkomende DJ uit de regio. Daarnaast keren er verschillende oude bekenden terug op het podium. Zo heb je al eerder Nivex en Dancaholics bij Minor kunnen zien. Ook niemand minder dan Craniax zal terugkeren bij Minor, en hij neemt MC Dean weer mee. Als hij de microfoon pakt gaan alle voetjes van de vloer. Ten slotte komt Hek van de Dam een optreden verzorgen. Met hun ervaring op grote feesten en festivals gaat gegarandeerd het dak eraf!

Tickets zijn 4 euro (exclusief servicekosten) via deze link. OP=OP.
Een consumptiebon kost 1 euro bij Minor, en de (verplichte) garderobe is gratis.

Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren, dus bezoekers moeten op tijd binnen ziin bij Wijkhuis De Geseldonk.

Voor meer informatie, check Facebook/Instagram/Tiktok (@minorhelmond) of bezoek de website www.minorhelmond.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Minor

Minorfeesten zijn te gekke frisfeesten speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Op die leeftijd mag je nog niet op stap, maar dat wil niet zeggen dat je niet uit je dak kan gaan! Tijdens deze feesten zal er natuurlijk geen alcohol geschonken worden, maar frisdranken en overheerlijke snacks zijn verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.