Dit is aflevering 1 van HelmAnders ofwel Helemaal Anders. Dit programma op DitisHelmond tv bezorgt iemand een fijne en ontspannen dag, zodat de zorgen even kunnen worden vergeten. Voor dit programma mag men iemand opgeven die een make over verdient. Dit kan zijn omdat iemand iets vreselijks meemaakt of heeft meegemaakt. Of iemand die bijzondere dingen doet voor andere mensen.

Stuur een mail naar helmanders@ditishelmond.nl met de motivatie waarom je denkt dat de gene die u voordraagt deze make-over verdient.

Omdat dit eerste aflevering is, mocht presentatrice Bertina Scheffer zelf iemand opgeven. Dit werd haar oud-collega Daniëlle Hermans. Die een vreselijke periode doormaakt. Daniëlle gaat naar een kapper. Er is een visagist beschikbaar die haar onder handen neemt. Ook gaat ze mee naar een kledingwinkel. Aan het eind van de dag wordt een fotoreportage gemaakt. Zo heeft ze een tastbare herinnering aan haar dag.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *