Helmond heeft nu ook lokale lekkernij: Helmonds Rondje

Den Bosch heeft de Bossche bol, Den Haag de Haagse hopjes, Arnhem de Arnhemse meisjes en Helmond vanaf nu het Helmonds Rondje. Deze lekkernij is momenteel verkrijgbaar bij de drie winkels van Bakkerij der Kinderen in Helmond.

Het ‘Rondje’ zit in een doos met het stadslogo en heeft een volkorenbasis met pompoenpitjes, cranberry’s en rozijnen. De kern van karamelspijs maakt het Rondje tot iets bijzonders. Het gebakje kan gebruikt worden als souvenir of bij de koffie.

Liefde voor Helmond
Bakkerij der Kinderen voelt zich verbonden met de stad Helmond die — toevallig of niet — precies 700 jaar eerder gesticht werd dan de Bakkerij. De inspiratie kwam van het stadslogo, de fiets- en wandelroute ‘Rondje Helmond’ en vooral vanuit hun liefde voor Helmond.

Ze geven een Rondje
Het Helmonds Rondje houdt op zaterdag 21 november een actie waarbij tien lege Helmonds Rondje-dozen verstopt zijn in de directe omgeving van de drie winkels. Doos gevonden? Dan is het mogelijk om deze gratis te laten vullen met het Helmonds Rondje bij de dichtstbijzijnde winkel van Bakkerij der Kinderen.

Het Helmonds Rondje is ook te koop. Nu tijdelijk voor € 7,95 in plaats van € 8,95 bij de winkels van Bakkerij der Kinderen aan de Heistraat, de Dorpsstraat of winkelcentrum de Bus.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Erik Jager Reply

    Succes Alexander.
    Maak er een fijne tijd van met de gezellige medewerkers van DIOW.
    We zullen je stukken zeker lezen. 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *