De herfst is er al meer dan een maand in al zijn kleuren. Het weer is niet altijd even best, soms zelfs té herfstachtig. Maar als de zon schijnt of als het in ieder geval droog is, kunnen er mooie foto’s gemaakt worden. Fotograaf Henk van Dijk ging op pad om natuurlijk Helmond in beeld te brengen. 

 

Foto’s: Henk van Dijk 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *