Bewoners en zorgmedewerkers van de Moeraseik werden woensdag 22 juni verrast door Helmond Marketing met een compleet verzorgde barbecue. Dit hadden ze te danken aan Annuska Kipp. Zij had namelijk een wens ingediend voor de kerstwensboom van Helmond Marketing.

Kerstwensboom
Ieder jaar staat op de Markt in Helmond een grote kerstboom: de Kerstwensboom. Hier kan iedereen een wens achterlaten voor een ander. Annuska had gevraagd om een barbecue voor medewerkers, vrijwilligers en bewoners van de Moeraseik. Zij wist dat de mensen in dit appartementencomplex voor ouderen wel een opsteker konden gebruiken. Helmond Marketing ging graag aan de slag voor deze prachtige kerstwens.

“Tijdens Corona kon en mocht weinig en was het zwaar voor zowel bewoners als medewerkers. Het werd tijd om eens tijd samen door te brengen. Nu hoeven we een keer niet bezig te zijn met zorgen maar kunnen we naast elkaar genieten van een feestavond” – Annuska Kipp

‘t Streeckhuys
De catering was in handen van ’t Streeckhuys Helmond. Naast twee koks waren er vier personen die voor de minder mobiele mensen konden zorgen, zodat de zorgmedewerkers echt de tijd hadden om te kletsen met de bewoners en elkaar. Het weer werkte ook goed mee, dus het was een mooie avond.
Helmond Marketing roept op om lokale ondernemers te ondersteunen

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Helmond Marketing

Helmond Marketing verbindt! Wij spelen een actieve rol in de Helmondse samenleving. Samen met u ontwikkelen wij middelen om de stad op een eenduidige manier te vermarkten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.