Helmond Sport heeft er een officiële supportersvereniging bij

We Are Helmond is vanaf nu de tweede officiële supportersvereniging van Helmond Sport. Het is de volgende stap in een ontwikkeling die in 2017 in gang werd gezet. Wat ooit begon als eenmalig initiatief om het 50-jarig bestaan extra kleur te geven, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige, professionele en gedreven club aan trouwe aanhangers. Die zetten zich voor de volle 100 procent in voor het belang van Helmond Sport.

We Are Helmond blijft doen waar het goed in is en ontplooit daarnaast ook nieuwe activiteiten. Momenteel wordt onder meer onderzocht of er een We Are Helmond-bus naar uitwedstrijden kan worden ingezet, in de hoop een nieuwe doelgroep aan te boren en het bezoekersaantal in het uitvak verder omhoog te krikken. De organisatie gaat verder tijdens en rondom wedstrijden activiteiten organiseren, door via social media verbinding te zoeken met de stad. Daarnaast houden ze jaarlijks de We Are Helmond the party in de Cacaofabriek.

De organisatie heeft nu de gang naar de notaris gemaakt om We Are Helmond verder te professionaliseren. Met goedkeuring van de club en in nauwe samenspraak met de Supportersvereniging Helmond Sport (SVHS). Alle partijen zien kansen om elkaar aan te vullen en verder te versterken.

De organisatie hoopt daarom op brede steun. Meer informatie over de vereniging is te vinden op hun website www.wearehelmond.nl.

Foto: Joey van der Aa (links) en Philippe van Esch (rechts) 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *