Helmond Sport legt Belg Van Keilegom voor 3 jaar vast

Arno Van Keilegom speelt ook de komende seizoenen bij Helmond Sport. De in dit seizoen van KV Mechelen gehuurde aanvaller heeft een contract voor drie jaar getekend.

Van Keilegom maakte op achttienjarige leeftijd de overstap van de jeugd van RSC Anderlecht naar de beloften van KV Mechelen, tot een debuut in het eerste elftal kwam het niet. Afgelopen seizoen werd de nu 21-jarige Belg na de winterstop door KV Mechelen verhuurd aan KSK Heist, een ploeg die op het derde niveau uitkomt. Tot op heden kwam hij in 30 competitiewedstrijden uit voor Helmond Sport (vrijwel uitsluitend als rechtsbuiten), waarin hij maar liefst negenmaal scoorde en twee assists gaf.

Mooie stap

Arno Van Keilegom: “Ik ben erg blij een meerjarig contract bij Helmond Sport te tekenen. De overstap ging erg gemakkelijk en het gevoel bij de club was direct goed. Het belangrijkste is dat ik veel speelminuten kan maken en van toegevoegde waarde kan zijn voor het team met mijn doelpunten en assists. Ik wil dit de komende jaren graag verder uitbouwen en daardoor de club ook op de ranglijst verder doen stijgen.”

Technisch manager Louis Coolen is ook tevreden met de deal: “Het contract van Arno bij KV Mechelen loopt aan het einde van dit seizoen af. Dat hij nu voor onze club kiest als volgende stap in zijn loopbaan, mag worden beschouwd als een positief neveneffect van onze samenwerking met KV Mechelen. Het geeft aan dat wij een speler als Van Keilegom een prima platform kunnen bieden om aan zijn verdere ontwikkeling te werken.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bram van Doorn

Bram van Doorn volgt Helmondse sporters en sportverenigingen voor DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *