Helmond Sport partnership Winny Hoffmann Foundation

Helmond Sport en Winny Hoffmann Foundation gaan de krachten bundelen. Samen gaan zij kinderen helpen die het in deze tijd extra moeilijk hebben of gaan krijgen. De Foundation koopt voor hen 50 seizoenkaarten en wordt daarnaast ook businessclublid.

Spelers van Helmond Sport gaan voor de kinderen voetbalclinics verzorgen om samen met plezier te sporten en kind te kunnen zijn.

Helmond Sport algemeen directeur Leon Vlemmings: “Samen sterk! Dat is waar Winny Hoffmann Foundation voor staat en geeft aan waarom we elkaar gaan helpen. Winny Hoffmann Foundation streeft het doel na om kansarme kinderen de mogelijkheid te bieden om te voetballen, muziek te maken, te schilderen en nog veel meer dingen te doen die bij het kind-zijn horen. We zijn heel erg trots om zo’n mooie foundation als partner te verbinden aan Heel Helmond Sport.”

Winny Hoffmann: “In Heel Helmond Sport herken ik mijn idealen. Met de kracht van sport, met en voor elkaar goede initiatieven ontwikkelen en vooral voor anderen is een pijler in mijn foundation. Sport is de speelgoedafdeling van het leven!”

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *