Helmond Sport verlengt contract van Rotterdammer Boyd Reith

Boyd Reith is ook volgend seizoen bij Helmond Sport actief. Het huidige contract van onze rechtsback loopt aan het eind van het seizoen af, maar Helmond Sport heeft de optie voor nog één jaar gelicht. Helmond Sport wilde graag een samenwerking voor meerdere jaren aangaan, maar Reith heeft aangegeven niet in te gaan op deze aanbieding.

De 22-jarige Rotterdammer heeft in zijn eerste jaar in het betaald voetbal een uitstekende indruk gemaakt. Niet alleen in verdedigend opzicht, maar ook opbouwend getuige zijn zes assists. De ‘kattenmeppers’ zien in hem een speler die ook het komende jaar kan gaan uitblinken voor Helmond Sport. Afgelopen weekend was Reith ook weer goed voor een assist in de 0-3 zege tegen Excelsior

Feyenoord

Afgelopen seizoen kwam hij in de Tweede Divisie 22 wedstrijden uit voor Jong Sparta. Daarvoor doorliep hij de gehele jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij al op zestienjarige leeftijd een contract ondertekende. In het Nederlands elftal Onder 17 speelde hij samen met onder anderen Matthijs de Ligt, Justin Kluivert en Donyell Malen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bram van Doorn

Bram van Doorn volgt Helmondse sporters en sportverenigingen voor DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *