Helmond Sport verliest derby van Eindhoven

Het is Helmond Sport ook niet gelukt om de derde wedstrijd van het seizoen te winnen. In de derby tegen FC Eindhoven werd op eigen veld met 0-1 verloren.

In de eerste helft was Helmond Sport nog de bovenliggende partij. Er waren wat kansen voor Lieftink, Kaars en aanvoerder Van der Meer, maar de ploeg van trainer Sven Swinnen liet het niet net niet bollen. De ruststand was 0-0.

Na de onderbreking kwamen de bezoekers sterker voor de dag en kreeg een flink aantal kansen. Het duurde uiteindelijk tot de tachtigste minuut voor het enige doelpunt van de wedstrijd viel. Invaller Oostenbrink schoot met de buitenkant van zijn voet de 0-1 binnen en liet Helmond Sport met de derde nederlaag in evenveel wedstrijden achter.