Helmond Sport verliest ook bij Telstar

Het veldspel van Helmond Sport was al een stuk beter gisterenavond op bezoek bij Telstar, toch werd er weer verloren. Bij het debuut van Tom Beugelsdijk werd het 2-1 voor de ploeg uit Velsen.

In eerste instantie ging het Helmond Sport zelfs voor de wind. Al na 14 minuten schoot Bryan van Hove de rood-zwarten op voorsprong: 0-1. Het resterende gedeelte van de eerste helft speelde Helmond Sport een prima partij, maar scoorde niet meer. In de blessuretijd kreeg de ploeg van trainer Swinnen toch nog een klap te verwerken. Uit het niets scoorde Anwar Blommestijn de gelijkmaker.

Na zeventig minuten was het drama compleet voor Helmond Sport. De scheidsrechter gaf een penalty aan Telstar, na een hele lichte overtreding van doelpuntenmaker Van Hove. Telstar-aanvoerder Glynor Plet schoot de strafschop achter de doelman: 2-1. In de slotfase was Helmond Sport niet bij machten om nog een gelijkmaker te forceren, ook de vierde wedstrijd van het seizoen werd verloren.