ADO Den Haag zal vandaag met een goed gevoel naar Helmond afreizen. Zelf won die club maandag ruimschoots met 6-0 van Jong FC Utrecht, terwijl Helmond Sport verloor bij Jong Ajax.

Trainer Bob Peeters van Helmond Sport is nog teleurgesteld in de nederlaag tegen Jong Ajax. “We stonden mooi in het linkerrijtje en nu vertoeven we toch weer op een plek waar we eigenlijk niet willen staan. De coach wil de nederlaag niet toeschrijven aan het arbitrale trio maar dat had wel een aandeel wat hem betreft. “Als Kreekels niet was weggestuurd, dan wordt het voor de jonge Ajacieden ook moeilijker. Maar dat is voetbal.”

Den Haag wil promoveren

De wedstrijd tegen ADO Den Haag gaat niet gemakkelijk worden. “Collega-trainer Darije Kalezić van ADO Den Haag heeft zijn ploeg weer aan het voetballen gekregen. En met de brok ervaring voorin met Van der Sande, Van Mieghem en Veerman heeft de ploeg mannen die kunnen scoren.”

Bryan van Hove op weg terug

Bryan van Hove is alweer een tijdje uit de running. De verdediger kreeg naast de handbreuk die hij enkele maanden geleden opliep, een beenblessure. Inmiddels is de inwoner van Weert tijdens de training weer bezig met loopwerk op het veld. Voor de medische staf komt meespelen voor Van Hove nu nog te vroeg, maar naar verwachting zal hij na de winterstop weer speelklaar zijn.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *