Helmond Sport wint derby in Eindhoven

Helmond Sport heeft vanavond de derby tegen FC Eindhoven winnend afgesloten. Matchwinnaar in het jan Louwers Stadion was spits Jelle Goselink.

Nadat de rust zonder doelpunten was bereikt, was het vlak na rust raak voor de Helmonders. Eros Maddy wist de bal na een fantastische actie af te leggen op Jelle Goselink. De spits van Helmond Sport schoot de bal onberispelijk binnen.

Na het doelpunt werd tijdens het feest voor het uitvak met bekers bier gegooid richting het veld. Hierop werd de wedstrijd 15 minuten onderbroken door scheidsrechter Smit.

Na de onderbreking kreeg Helmond Sport nog kansen en zag het een doelpunt van FC Eindhoven afgekeurd worden. Helmond Sport was feller en liet zien de derby koste wat kost te willen winnen. Een terechte overwinning in de laatste uitwedstrijd van dit seizoen.

Volgende week sluit Helmond Sport het seizoen af in eigen stadion. Nummer 2 PEC Zwolle komt naar het GS Staalwerken Stadion. Dit kan voor Zwolle de kampioenswedstrijd zijn mits Heracles puntverlies lijdt en het zelf wint.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.