Een Rondleiding door Helmond Sport, nu het nog kan in het oude stadion. Eind 2023 hoopt de voetbalclub het nieuwe stadion te betrekken. Het programma van DitisHelmond ‘De Rondleiding’ neemt de kijker mee in het oude stadion, dat er toch heel mooi en verzorgd bij ligt.

Commercieel manager bij Helmond Sport, Antoine Bije, geeft uitleg over de ruimten van het stadion, waar de sponsors worden ontvangen en over de businessclub, dat ook fungeert als netwerkclub. Ook vertelt hij over de maatschappelijke rol die Helmond Sport neemt door deel te nemen aan het project: Heel Helmond Sport. Nu in coronatijd wordt er wat minder aan het project gedaan, maar voorheen gingen de spelers na de trainingen de wijken in om ouderen en jongeren te stimuleren om meer te gaan sporten.

Bije neemt het op voor de supporters van de club, die de club meehelpen om meer inkomsten te vergaren.

Verder komt ook Sam Strijbosch aan het woord. Strijbosch heeft zelf vanaf zijn jeugd gevoetbald bij Helmond Sport en zelfs vier jaar in de selectie gespeeld. Hij heeft nu als communicatiemedewerker de taak om een rondleiding door het stadion te verzorgen. Hij vertelt over de communicatie met de pers en de supporters en toont presentatrice Lia Stoop het kantoor, de trainersruimte, het spelershome, kleedruimte, badkamer en fysioruimte van het stadion. En natuurlijk het prachtige veld van kunstgras. Ook krijgt ze uitleg over de maquette van het nieuwe stadion.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *